Az előadóról

John C. Maxwell közvetlen csapatába tartozó előadó, tréner és coach vagyok. Karrieremet vörös diplomás villamosmérnökként kezdtem a General Electricnél, ahol felsővezetőként 12 évig dolgoztam kiemelkedő teljesítménnyel a minőségbiztosítástól, az új termékfejlesztésen át, a kapacitásbővítésig.

2003-ban indítottam saját vállalkozást, amit az üzleti networking módszertana és a John Maxwell alapelvek segítségével mára egy globális hálózattá növesztettem, miközben kineveltem a saját önálló csapatomat is.

Az önfejlesztés, vezetőképzés témájában számtalan tréninget és előadást tartok, tudom, hogyan kell vezetővé válni és vezetőket képezni, olyan munkahelyi közeget teremteni, ahol az emberek inspiráltak és megtalálják a saját hangjukat hiszen magam is végigmentem az úton. 

A vezetés területén két világelső mentorom is van:

  • John C. Maxwell, a világ elsőszámú vezetőképző szakembere, akinek már 3 könyvét fordítottam magyarra, és
  • Paul Martinelli, a John Maxwell Team alapítója, akit 2018-ban a Világ Legjobb Coach-ának választott a globalgurus.org független szervezet.

Vállalkozásom mellett boldog családapa vagyok, feleségem Brigitta nívódíjas közgazdász, 2 gyermekem van, mind a ketten igen sikeresek, fiam Benjámin 16 évesen folyékonyan beszél angolul és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, lányom Szonja 14-szeres táncvilágbajnok.

Kész vagyok és Folytatom