Lehet, hogy nem 100% lesz, csak 70, de az is lehet, hogy 130. Lehet, hogy nem 30 perc, hanem csak 20, de az is lehet, hogy több, mint 30.

Egy biztos:

Hiszek abban, hogy jelentősen megváltoztatja majd a hatékonyságodat, ha sikeresen együttműködsz velem.

Erre terveztem egy időgazdálkodás képzést. Én is voltam ott ahol Te, éreztem már azt, hogy többre is képes lehetnék, boldogabb lehetnék, nyugodtabb, fókuszáltabb és hatékonyabb, ha az időm jobban a kezembe tudnám fogni. Végigmentem az úton, kicsiszoltam a technológiákat. Ez a mini-képzés előkészíti, hogy ne csak az időddel gazdálkodj jobban, hanem egy megelégedettséget hozó, teljes életet élhess!

Válaszd ki a legkedvezőbb opciót, ami az INGYENES!

Üdvözöllek, Nagy Ádám vagyok!



Itt az idő, hogy kezedbe vedd életed és azt a napi 24 órát amivel rendelkezel. Ez a kurzus abban segít, hogy hatékonyabb legyél, ki tudd hozni magadból a legjobbat, és megelégedettséget, boldogságot érezz minden nap, mert a céljaid felé haladsz!

A képzés 10 rövid videóból áll, és hozzájuk kapcsolódó munkalapokból, amit tudatosan állítottam össze ebben a sorrendben.

Elsőként lefektetjük boldog életed alapjait, tisztázunk olyan fogalmakat, mint az értékrended.

Inspiráló jövőképet festünk fel, ami után jöhetnek a célok és a prioritások.

Mindezek kellenek ahhoz, hogy a idő gazdálkodási törvényeket és technikákat amiket tanítok majd neked a későbbiekben, a teljes képzésben sikerrel alkalmazhasd!

Mire elvégzed ezt a mini-képzést egészen másképp fogsz már gondolkodni a világról és az időbeosztásodról mint előtte.

Vágyni fogod a folytatást! Természetesen ott leszek és segítek!

Addig is induljunk el az úton!


A Mini-Képzésről mondták:


Rólam mondták: